Valget kommer før end vi ved...

lørdag den 10. september 2022

Valgbloggen bekender kulør

 I dag mødes de konservative til årsmøde for at diskutere, hvor mange tusinder af af Valgbloggens bloggerkolleger, der skal fyres for at give Valgbloggen skattelettelser. Det manglede da også bare, når Valgbloggen nu er flyttet fra København, hvor skatterne rasler ned, til Frederiksberg, hvor de samme kommunister som sænker skatten i København hæver den for første gang siden enevælden.

Men der finder Valgbloggen sig alligevel i mere, for i de allerforreste rækker af de konservative har Valgbloggen fundet - måske ikke sin kandidat - men snarere end slags ledestjerne. 

Sidste valg have Valgbloggen fokus på Søren Papes daværende forlovede Josue og allerede dengang kunne Valgbloggen mærke, at der var krummer i ham. Valgbloggen har fx heller aldrig haft gode aftener på LA Tequila Bar. 

Valgbloggen kan godt lide, at Josue tager løgnen i det politiske Danmark til uanede, nærmest afrikanske højder. Hvorfor i himlens navn skulle man lyve om at være jøde eller præsidentens nevø for at komme i lag med borgmesteren i Viborg? Altså byen man alligevel runder, når man er halvvejs til at tabe en omgang i snyd? 

Lyv for en sikkerheds skyld, og hvis ikke af andre årsager, så fordi det er mere underholdende og holder folk på stikkerne. Så Valgbloggen har iført sig sit støttearmbånd til ære for Josue. Det minder Valgbloggen om altid at vælge den mest outrerede (for Guds skyld ikke depraverede - Valgbloggen vil ikke miste sin sikkerhedsgodkendelse) udgave af virkeligheden. W.W.J.D. What would Josue do?



Ingen kommentarer:

Send en kommentar