Valget kommer før end vi ved...

tirsdag den 20. september 2022

Satirens pris



 Kender I det, tænkte Valgbloggen, når man måske er kommet til at lave en masse sådan lidt småkradse jokes om andres troværdighed og dømmekraft og så skal de pludselig skilles. Det synes Valgbloggen på en måde var sådan ok forståeligt, men også ret trist og en slags knæfald for alt det kedeligste. 

Og da Valgbloggen så lige havde sundet sig ovenpå den skuffelse over, at Steffen Brandt ikke havde ret i, at Kærligheden overvinder alt, så kom Valgbloggen i tanke om, at Valgbloggens webshop med WWJD-armbånd pludselig virker som sne fra i går. Og altså meget mindre profitabel end Valgbloggen havde regnet med. 

Så nu kigger Valgbloggen mod andre, der sælger politisk merchandise for inspiration. Og Valgbloggen er mildt overrasket over det store, men altid kedelige udvalg til Mette F’s kongres. Valgbloggen ønsker sig dyre ballonpinde, en bog om Kjeld Rasmussen (når nu der ikke er en om Kongen af Roskilde) og en strikhue med navnetryk til den kommende kolde, kolde vinter. (Valgbloggen havde i øvrigt misset, at Henrik Sass havde skrevet en bog med titlen Exodus. Let my people go, som han altid sagde til Suzuki-Torben hjemme i Køge..)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar