Valget kommer før end vi ved...

søndag den 9. oktober 2022

You can't always get what you want

 Hvorfor er der egentlig ikke flere sange i valgkampen, tænkte Valgbloggen. Altså udover Valgbloggens egen sang og den der åndsvage ungdomsparti-chant om, at Danmark har brug for den ene eller anden type i udgangspunktet ideologisk, men først og fremmest magtliderlig regering. 

Valgbloggen kom til at tænke på, at Angela Merkel engang brugte Rolling Stones Angie og Valgbloggen har i den forbindelse ikke svært ved at finde partier, der sagtens kunne slippe afsted med at bruge Sympathy for the Devil (Marianne Karlsmose undtaget). Og Valgbloggen kunne også godt se både Lars Løkke og Søren Pape synge med på (I Can't get no) Satisfaction. Personligt hælder Valgbloggen mest til Paint it black, men lige i dag er det You can't always get what you want, som er Valgbloggens valgsang. 

Og det er fordi Valgbloggen har været på jagt. På sporet af Tom Gillesberg, for Valgbloggen synes allerede, at de andre partier er løbet tør for ideer. 14 partier. Alle 14 vil sænke skatten i bunden og fyre Valgbloggens kolleger og mest trofaste læsere. Langt de fleste vil også sende de fremmede til en arbejdslejr i Rwanda, altså bortset fra de radikale som vil sende dem på en dannelsesrejse til Rwanda i deres sabbatår inden de kommer til Danmark. Sådan har Valgbloggen i hvert fald forstået det. 

Nåmen, derfor gik Valgbloggen ud i sit lokalområde for at finde Tom og få nyt håb. Det lykkedes til dels. Valgbloggen kan berette, at Tom stadig har et kampagnekontor. Og der står en stige lige inden for døren, som godt kunne være sådan en man bruger til at hænge valgplakater op med. Og der var også en bøtte med bagageremme, som man måske kan bruge til at spænde valgplakaterne fast med på sin cykel. I den mindre optimistiske ende var der en plakat, der reklamerede for et musikalsk dialog-møde mellem Kina, Rusland og Danmark... (Yikes!). Men den var heldigvis fra 2018 og med lidt god vilje kaldte vi dem vel stadig BRIKS-landene dengang og var fulde af optimisme. Hvor den plakat ikke tydede på meget aktivitet, så var der heldigvis også en lille seddel som så rimeig ny ud til pakkeposten om at ringe på hos Petersen i stuen tv, hvis Tom og resten af Schiller Instituttets venner ikke er hjemme (fordi de er ude at sætte plakater op..).

Valgbloggen vil have Tom Gillesberg - uanset hvad Rolling Stones siger.



Ingen kommentarer:

Send en kommentar