Valget kommer før end vi ved...

søndag den 5. maj 2019

Masser af nye folk at stemme på

Til sidste valg var Valgbloggen helt oppe at ringe over det nye spændende parti Alternativet. Det har i løbet af valgperioden været svært at holde begejstringen over partiets indhold og kontorindretning, men Valgbloggen hylder stadig pluralismen og glæder sig over, at der til dette valg bliver ENDNU flere partier at stemme på. Valgbloggen har det ambivalent med Stram Kurs, for selvfølgelig er det passende med en hommage til sømandsbossens storbandende parti Fælles Kurs, men jeg tror der er mange, der ligesom Valgbloggen hellere ville have haft en hommage fra en anden kant.

Nye borgerlige er så kedeligt et navn, at ikke engang valgkampens højeste sex-factor kan redde det (Valgbloggen er i øvrigt ikke kommet sig over, at de har fået CD's bogstav).

Nej, årets nye partinavn er afgjort Partiet Klaus Riskær Pedersen. Hold nu op, hvor Valgbloggen glæder sig til præsentationen i partilederrunden "Og så har vi Klaus Riskær Pedersen fra Partiet Klaus Riskær Pedersen." Smukt. Der er inspiration at hente for Privat-Lars og Statsminister-Lars, som også kunne introducere Parti-Lars. Og så laver vi en fast forward til næste valg, hvor den parlamentariske situation bliver ligesom i Smølfeland (Når Gammelsmølf (aka. Karl Marx) er ude efter vorterod):



Ingen kommentarer:

Send en kommentar