Valget kommer før end vi ved...

søndag den 28. august 2011

Dagens kandidat!


Øj, hvor valgbloggen grinede af ham i 2007. Finanskrak?!?! Hvaffor et finanskrak? Og magnettog?? Que?!?! Valgbloggen var sikker på, han netop var sluppet ud fra den lukkede, men hvis nu vi havde troet på hans forudsigelser, kunne vi måske allesammen sidde i et magnettog på vej til Anholt for at spise jomfruhummere i stedet for at få den ene boligpakke efter den anden stoppet ned i halsen.


Hvor historien har vist, at der bestemt ikke er noget i vejen med Toms diagnostiske evner, så er der vel stadig lidt berettiget tvivl om hans løsningsmodeller - eller i det mindste hans evne til at kommunikere dem. Valgbloggen er i hvert fald også fuldstændig i mørket i forhold til hans nyeste plakat (bemærk, at magnettog tilsyneladende stadig er en del af løsningen):

1 kommentar:

  1. Imponerende. Billedsproget kræver lidt mere eftertænksomhed end den gennemsnitlige valgplakat. Og så er det saftsuseme ambitiøst at gå til valg på en banktraktat fra 1933. Respekt. http://en.wikipedia.org/wiki/Glass%E2%80%93Steagall_Act

    SvarSlet